Hotel Gościniec Jaśmin w Regietowie

Jego nazwa pochodzi od imienia czołowego ogiera JAŚMIN zasłużonego w polskiej hodowli koni huculskich 

Pokoje

Cennik

Strefa Relaksu

Galeria

Hotel ** Gościniec Jaśmin w Regietowie

Obsługa hotelu dołoży wszelkich starań aby pobyt w naszym hotelu był przyjemnością

Hotel jest jednym z obiektów Stadniny Koni Huculskich w Regietowie wchodzącej w struktury Kombinatu Rolnego Kietrz sp. z o.o. , oddanym do użytku w 2015 roku.
Hotel dysponuje 26 pokojami w których możemy pomieścić 60 osób ,położony jest w malowniczej wsi Regietów w Beskidzie Niskim u podnóża Góry Rotunda z dala od przelotowych tras i wielkich metropolii . Jest znakomitym miejscem do wypoczynku dla całej rodziny , a cisza i spokój jakie tu panują umożliwiają wspaniały kontakt z przyrodą.

W bliskiej okolicy znajduje się ; Uzdrowisko Wysowa Zdrój z wodami mineralnymi i parkiem wodnym, dwa wyciągi narciarskie a zróżnicowanym stopniu trudności , wiele cerkwi i kapliczek a okoliczne tereny są idealne do pieszych i rowerowych wędrówek.

KONFERENCJE, SZKOLENIA

Stadnina Koni Huculskich ”Gładyszów” w Regietowie to również miejsce, w którym mogą Państwo przeprowadzić konferencje i spotkania biznesowe lub szkolenia .

Oferujemy dla Państwa przestronną salę, w której możemy zaaranżować każdą formę wybranych przez Państwa imprez takich jak konferencje, szkolenia itp. Sala konferencyjna jest w stanie pomieścić do 40 osób.
Szczegółowe informacje pod numerem telefonu 18 351 00 18 wew 2001 / biuro /

WIATA POGÓRZAŃSKA

Jeśli szukasz spokojnego miejsca do biesiadowania na świeżym powietrzu właśnie je znalazłeś

Dla naszych Gości oddajemy do dyspozycji stylową Wiatę Pogórzańską usytuowaną w odległości 300 m od ośrodka. Jest ona idealnie wkomponowana w krajobraz pobliskich pastwisk pełnych hucułów. Znajduje się ona pod samym lasem, więc jest to miejsce ciche i dyskretne.Wiata mieści do 50 osób, na jej terenie znajduje się zadaszony grill, miejsce do tańczenia, toalety jak również odkryte miejsce ogniskowe. Polecamy pieczonego barana, prosiaka oraz inne tradycyjne specjały kuchni regietowskiej.